Üdvözöljük a PLAZMA-VAS KFT honlapján!


Petróczi Ferenc vagyok, a Plazma-vas Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

Szeretném Önöknek bemutatni a vállalkozásomat.

Történet

2008. márciusában a bagodi gépállomáson ,150 m2-en kezdődött a lakossági kiszolgálás: lépcsők, korlátok kovácsoltvas kerítések készítésével majd felszerelésével. Itt önállóan dolgoztam. Megrendeléseim új feltételek szabtak, így a munkavégzést 2009. végétől a zalaegerszegi Zrínyi utcai Ipartelepen , 250 m2-en 2 alkalmazottal folytattam . A vállalkozás tevékenységi köre kibővült acéltető szerkezetek gyártásával.

2011-ben költöztünk át a Sport utcába, ahol 340 m2-es műhelyünkben az épületszerkezeti munkák,főként csarnokok rozsdamentes acélváz szerkezetének építése vált a fő profilunkká. Itt kezdetben 3, majd 5-8 alkalmazott dolgozott.

Eközben építettem meg önerőből a Fuvar utcai Zalaegerszegi Tudományos Ipari Parkban a 800m2 alapterületű műhelycsarnokot, 3 irodával ,öltözőkkel és egyéb személyzeti helyiségekkel.

Az acélszerkezeti előkészítő munkák már itt folynak.

2017-től felvettük a generál kivitelezést a munkáink közé.

Vállalkozásom megalapításában elsőként az vezérelt, hogy felmértem, mekkora a fémmegmunkálási szolgáltatások iránt lakosság igénye . Hiányzó szegmensként jelentkezett az 1-2 fős és a nagyvállalkozások között egy olyan vállalti profil, mely egyedi és személyes, különleges igényeket is kielégítő , mégis nagyléptékű, komplex munkákat teljesít.

Elkötelezett vagyok a munkám és a megrendelők felé, mottóm:

„kicsiben pontos és nagyban precíz”